slide show

Jul. 31, 2013

31 Juli, 2013 - 18:49 / Allmänt
3 kommentarer

Tog tag i mitt ömkliga jag idag o släpade med mig hästen in i ridhuset för o rida lite programdelar och kämpa vidare. Red med gramanen för andra gången men behövde inte använda den alls nästan (fick ha den som lite extra broms 2 gånger när Harmoni tyckte att det blev lite tungt och ville dra på i traven). Skritten och galoppen gick riktigt bra, Harmoni var lugn och uppmärksam på mig istället för o leka runt. Då är det så himla lätt att träna tempoväxlingar och allt annat ;)
Var iaf riktigt nöjd med henne idag! Imorgon ska jag rida igenom bägge programmen lite mer seriöst...
På fredag tar vi oss nog ut i skogen en vända o avslutar med o rida programmen. Sen är det Göran på lördag! Sen är det söndag... :o

För övrigt så har Rebeckas katter flyttat hem igen (för ett tag iaf) och numera spenderas sofftiden på detta viset.

Jul. 29, 2013

29 Juli, 2013 - 22:02 / Allmänt
0 kommentarer

Ännu en dag har flugit förbi i stekande värme... Jag var riktigt ambitiös o gick en runda med Ronja efter att vi lämnat Rebecka på jobbet sen städ o tvätt. Gööööör kul. Not.
Sen fanns det en liten häst som väntade otåligt på att få hitta på något ;)
Vi skrittade ut en runda i skogen och jobbade i backarna. Halter, ryggning, skänkelvikningar, sluta osv... Harmoni höll på att dö. Jag med för den delen...
Det är så skönt att hon har bytt hage, nu är hon inte så uppsvälld längre och riktigt pigg när jag ska rida.

Vi försöker tagga till lite inför tävlingen på söndag, hoten om div olika saker haglar täta, men för all del, känn ingen press ;) hoppas verkligen vi kmr göra bra ifrån oss, jag måste skärpa till mig bara.

Detta är för övrigt Harmonis favorit när det gäller ryktning... Bakbenen breddas så mkt det går och halsen blir längre än en giraffs ;)

Jul. 28, 2013

28 Juli, 2013 - 18:58 / Allmänt
0 kommentarer

Vi kämpar på och sliter för fullt...
Harmoni har iaf blivit jättefin i skritten och galoppen är på god väg, måste orka hålla ihop henne lite mer bara. Traven har vi mest problem med men det är bara att fortsätta kämpa. Jag måste orka sitta kvar på henne...

För övrigt så tycks jag aldrig bli av med min jävla förkylning och igår blev det såklart värre så idag är jag helt död o har ont överallt. Något sur.

Jag filmade Eliza igår o idag fixade Rebecka ihop en film. Väldigt fin för o bara vara 3 år.

Mer bilder

27 Juli, 2013 - 20:45 / Allmänt
0 kommentarer

Har ju inget internet till datan längre så använder appen hela tiden och den ballar alltid ut om man försöker bifoga för många bilder så....

Harmoni är iaf alltid fin, även om det inte alltid är perfekt.

Jul. 27, 2013

27 Juli, 2013 - 20:21 / Allmänt
0 kommentarer

Jag lever, tro det eller ej ;)
Värmen har typ tagit död på mig dom senaste dagarna så att orka med något mer än ridningen har typ varit uteslutet.

Har hunnit med lite olika saker, men framför allt har jag badat i en sjö! :o
Jag är ju uppvuxen vid (i?) havet och anser inte att sjöar är det mysigaste men jag var desperat. Och det var helt ok. Jag är inte så förtjust i att inte kunna se botten men jag vänjer väl mig.

Annars har TRÄNING stått överst på agendan varje dag. Rebecka har ställt upp o hjälpt till att skrika på mig så tro mig, jag har fått slita! Harmoni med för den delen...
Eftersom jag är "fixad" nu så står jag inför en helt ny värld i ridningen (även rent allmänt) och nu kan jag plötsligt rida rakt, med rak häst ;) men det kostar blod, svett och tårar (bokstavligen). Men det är kul. Förhoppningsvis kommer det även gå bättre på tävlingen på söndag oxå, blir "bara" lc/lb. På lördag är det träning för underbara Göran så vi ska vara fit for fight!

Harmoni har även fått en ny bästa vän... Voodoo heter hon, en dam i sina bästa år med samma favorit sysselsättning som Harmoni, dvs äta. Så sen dom fann varandra har dom bara ökat i vikt och har därför blivit bannlysta från betet och går nu i en diethage...

Lite bilder från dagen före Rebeckas träningsläger och uppvärmningen till första träningen ;) tyvärr inga bilder eller filmer från själva passen men det får fixas nästa gång hon torterar mig.

Jul. 23, 2013

23 Juli, 2013 - 22:59 / Allmänt
1 kommentarer

Dagen började bra med att jag sov betydligt längre än vad jag skulle vilket innebar att jag inte hann med stallet innan jag skulle till naprapaten...

Där fick jag iaf veta att jag är ett mirakelbarn :p han trodde inte på att jag mådde så bra som jag sa att jag gjorde, tydligen kan man inte tillfriskna så fort. Eller brukar inte. Han var iaf grymt nöjd med mig ;)
Jag gick därifrån glad och totalt vinglig och slut. Ville helst bara sova resten av dagen.

Åkte istället o handlade... Sån där vuxenskit som är dötråkig. Speciellt när både jag o krabban glömde köpa det vi faktiskt behövde. Suck.
Sen vandrade vi in till Telia för att klaga på våra telefoner som aldrig fungerar och där blev vi totalt idiotförklarade. Killen ansåg att iPhone är skit och att vi var idioter som hade köpt dom... Tack lixom.
Vi gick hem igen med våra telefoner i behåll och bestämde oss för att tröstäta lite på McDonalds.

Jag var/är fortfarande helt död i kroppen så valde att låta liten vila idag, imorgon ska vi trimmas ordentligt tydligen.

Jag önskar mest att min förkylning ska ge med sig för jag är galet trött på den.

Nu har krabban lämnat fisken ensam hemma med en vakthund som bara snarkar :( blunder vet inte vad han ska ta sig till utan att Sebastian säger vad han ska göra :(

<3

22 Juli, 2013 - 22:50 / Allmänt
0 kommentarer

Idag tuffade vi med Rebecka o Tjalle ut i skogen för lite trav o galopp både upp och ner i backarna :)

Liten finast ever i snyggaste tränset med fina luvan! <3

Sötast!

22 Juli, 2013 - 12:59 / Allmänt
0 kommentarer

Igår fick liten gå ett dressyrpass i stekande sol... Nyttigt för oss båda om vi ska klara av det på tävling :p
Hon var iaf riktigt duktig. Red igenom den förvända lite mer och nu kan jag rida vägarna som jag vill och i ett lugnt tempo, kul o veta att det var en lätt sak att fixa iaf ;)
Lite slö i traven ibörjan men fick väcka henne lite bara o sen tuffade vi på!

Idag funderar vi på en hoppträning men vet inte... Längtar tills dressyrträningarna kmr igång, det behöver vi! Den 3/8 ska vi iaf träna för Göran och det kmr bli helt underbart!

Liten fick ha luva på sig igår för att inte flugorna skulle retas i öronen, så galet söt blev hon! <3

Jul. 21, 2013

21 Juli, 2013 - 12:29 / Allmänt
0 kommentarer

Föreställningen igår var verkligen magisk!
Alla sjöng naturligtvis jättebra men Daniel Carlsson, som spelade Oberon, var verkligen något extra. Bara att han kan ta dom tonerna är galet!
Sen utan att vara opartisk så var Michael otroligt duktig (men det visste jag redan) och stal stundvis showen från sångarna ;) men det kunde ju inte gå fel med honom i rollen som Puck.
Det var en häftig kväll.

Jag hade planerat att åka hem på kvällen men det fick jag inte... Så fick köra idag istället.
Har fixat lite tråkiga papperssaker, nu vet jag inte vad jag ska göra... Harmoni väntar såklart nångång under dagen men tänkte låta det svalna lite först.
Kan ju roa mig med att fixa lite bilder.

Opera

20 Juli, 2013 - 17:36 / Allmänt
0 kommentarer

Ligger i gräset o myser... Firat att storebror fyllde 30 år igår, grattis till honom :)
Vid 7 är det dags att bege sig mot Läckö slott för att se "En midsommarnattsdröm". Hoppas verkligen det blir imponerande med tanke på allt man hört.
Storebror spelar såklart Puck.

Fick inte med varesig kamera eller data så det blir inga bilder av något slag...

Bakisdag...

19 Juli, 2013 - 22:57 / Allmänt
0 kommentarer

Det var ju torsdag igår lixom.

Segat runt halva dagen tills Rebecka slutade, då övertalade hon mig att införskaffa en ny bikini... Behövde en men tkr det är så sjukt tråkigt att prova.
Sen ut mot stallet, Harmoni jobbade på helt ok i skritten, galoppen var fin (den förvända sitter som ett smack nu när jag kan sitta normalt) men traven var tråk tråk tråkig. Ska ut i backarna o trava upp o ner så hon får lära sig att jobba och inte bara glida med vad hon har. Det är perfekt att bara behöva lämna gårdsplanen så är det fullt med skog och backar :) definitivt det bästa med flytten, ridvägarna i Laholm var inte direkt super roliga...

Imorgon ska jag till Lidköping, spana in min storebror när han spelar i en opera ;)
Ska försöka fixa ut lite bilder oxå från häromdagen...

Equine Touch

18 Juli, 2013 - 17:03 / Allmänt
0 kommentarer

Idag möttes jag av mina 2 favoriter i hagen :) Harmoni kom i sin vanliga morgonlunk o ville bara mysa :) Månen är dock lite piggare och kom glatt fram o ville bli klappad i typ 5 sek sen var hon nöjd ;)
Släpade med mig prinsessan in iaf o lyckades fixa iordning henne för en ridtur (morgontrött som jag är). Red ett kort pass på utebanan, trodde seriöst att jag skulle trilla av men tydligen satt jag istället rakt... Läskigt hur sned jag har varit. Liten var fin iaf, hade inga direkta krav, testade att rida lite bågar längs med långsidan för att känna på den förvända och det var såklart inga problem.
Efteråt fick hon ett ordentligt bad eftersom det vankades special behandling!

Jag och Rebecka hade nämligen bokat in en tid med en kvinna som behandlar hästar med ngt som kallas "The Equine Touch".
Lauri var först ut och som vanligt var det inget mer fel på honom än att han försökts äta upp Rebecka under tiden...
Sen var det Harmonis tur och med tanke på hur jag har mått förväntade jag mig att även hon skulle vara ganska påverkad men faktiskt inte! Lite spänningar i v sida men märktes knappt. Liten njöt massa och tyckte det var helt underbart :)
Tjalle var sist ut och även han njöt i stora drag.
Dom kommer att få 2 behandlingar till så det blir underbart för dom :)

Ponnyjakt

17 Juli, 2013 - 21:40 / Allmänt
1 kommentarer

Igår anlände det 5 fina ponnyer till stallet som ska ridas in och säljas. Dock finns det tydligen olika definitioner på vad "ledvan" betyder för dom 2 sista som skulle ut imorse bestämde sig för att springa på ett helt annat håll. Dagen inleddes därför med att förfölja dessa vilda puckon ut på ett fält där dom vägrade bli fångade.
Mr Tumnus skulle iväg till Husaby klinik för en koll och därmed fick ponnyjäklarna spendera dagen på fältet under uppsyn av några danskar. Dom trivdes rätt bra där...
När vi väl kom hem igen på efm var det bara att vandra ut igen. Vi höll på ett bra tag innan dom smarta ponnyerna bestämde sig för att springa igen ett staket in till två travston, varav en med föl. Janowe ringde ägaren och vi fick lov att låna hans hästar så vi slängde på stona grimmor och vandrade hem till ridhuset med fölet och 2 fina ponnyer i släptåg. Underbart. In i ridhuset, vända och ut med stona o fölis o promenera hem med dom och 2 ponnyer instängda i ridhuset.

Den ena ponnyn gav upp direkt så det var bara att gå in med honom i stallet. Den andra skulle såklart bråka lite till men jag o Rebecka fick in honom i ett hörn och FÅNGAD! Ha!
Dom var såklart genomsvett och helt slut så vi slängde in dom i duschen och det var trots allt rätt skönt ;)
Allt som allt tog det väl runt 4 timmar.

Min träningsvärk fortsätter att vara brutal men herregud vilken skillnad! Jag kan lixom röra mig, det känns helt sjukt :o
Tyvärr fick Harmoni vila idag, får gottgöra henne imorgon :)

Clinic

16 Juli, 2013 - 14:39 / Allmänt
0 kommentarer

Nu har jag precis kommit hem från ett besök hos en naprapat på Clinic i Skövde. Jag är död. Känner redan träningsvärk i ryggen och höger benet.
Tydligen skulle mina besvär som rörde nacke/skuldra/arm försvunnit efter 1-2, absolut max 3 månader, annars skulle det opererats. Känns som att jag har haft en bra sjukgymnast som inte gjort något rätt :p
Han ville inte ens manipulera nacken med tanke på hur känslig jag är, han fixade det på ett mjukare sätt!
Han var iaf väldigt mån om att få följa upp mig om en vecka och då ska förhoppningsvis allt vara bra.
Synd att man inte gjorde ngt sånt här från början, hade sluppit mkt skit då.

Sen har jag haft problem med höfterna/svanken i massa år men har inte funderat så mkt över det, trodde det var för att min ena fot är sned... Tydligen var jag bara väldigt sne, och mitt ena ben är lite längre än det andra haha men han fixade det lite o när jag gick hem kände jag hur benen bara sprätte iväg och höfterna rörde på sig :o


Ska bli spännande att rida imorgon :)
Idag hoppade vi lite på morgonen, jag o Harmoni tog ett litet skutt och sen fick Rebecka testa henne o jag travade av Chantelle. Lilla Harmoni är snäll! :) Harmoni hoppade alla konstiga saker, tunnor, vattenmatta och smalhinder.
Imorgon vet jag inte vad vi hittar på... Lite dressyr kanske så ngn kan fota? ;) annars rida ut o mysa.

Liten står o tittar på sin lillasyster och resten av flocken :)

Glad häst

15 Juli, 2013 - 22:21 / Allmänt
0 kommentarer

Harmoni fick dundra runt i skogen med Chantelle :) Harmoni var gladast och klampade på bra, när hon väl hade sprungit av sig blev hon riktigt fin.
Man får en så härlig känsla när man galopperar på henne ute, då är hon stensäker på fötterna och så himla glad :)

Imorgon blir det ev hoppning, jag får väl se om min hals orkar med den paniken... Annars myser vi runt i skogen igen :)

Jul. 15, 2013

15 Juli, 2013 - 14:50 / Allmänt
0 kommentarer

Helgens tävlingar klarades av bättre för varje klass. Clabbe tjurade lite i 110 cm men debuterade 115 cm med bara 1 ner och riktigt bra teknik.
Mysan var felfri hela dagen och lyckades knipa 3e platsen i sin 120 cm klass :)

På tävlingsplatsen fanns det möjlighet att testa på akupunktur för hästar, mysan somnade gott där :)
Jag passade på o fråga om hon hade några tips för mig och min onda höger sida. Fy fan vad ont det gjorde. Jag slapp nålarna, hon tryckte och klämde i stället och ja... Hade brutalt ont hela dagen igår efter det och kunde knappt röra armen. Idag känns det dock bättre och dammsugning (som brukar orsaka massa ont) klarades av utan ett enda hugg av smärta!

Harmoni fick vila igår, med tanke på hur ont jag hade, men idag ska vi ut och galoppera! Vi får sällskap av Rebecka och ngn häst så jag slipper rida vilse :p

På torsdag har vi bokat in en spännande sak som förhoppningsvis blir underbar för hästarna.

Hopptävling

13 Juli, 2013 - 21:11 / Allmänt
0 kommentarer

Hopptävling med Mysan idag. Det var lite för varmt men hon skötte sig bra. Hade 2 ner i 110 cm och 1 ner i 120 cm. Imorgon ska hon iväg igen och då ska även Lindas Clabbe få följa med :)
Jag personligen förstår inte hur Rebecka vågar :o

När vi kom hem igen var jag grymt opepp på att rida... Stekande värme, vidriga kryp lockade bara inte. Så hämtade Harmoni och mös massa med henne innan vi tog oss upp på utebanan. Jag är så glad att jag gjorde det! Harmoni var helt underbar idag, hon gjorde allt jättefint och fattningarna från skritt var dom bästa vi gjort. Red lite skänkelvikningar, öppna, slutor och blablabla. Försökte behålla känslan jag hade på slutet med Tjalle igår och jag lyckade nog lite iaf ;)
Passade på att inviga remontnosgrimman idag, liten var ju bara så söt i den! :)

Nu sova, upp 5 imorgon!

Update!

12 Juli, 2013 - 23:04 / Allmänt
0 kommentarer

Sry för dålig update...men dagarna bara flyger förbi!
Jag flyttade upp med alla (nästan iaf) mina saker. På kvällen var det givetvis utgång, torsdagsklubben lixom! Spenderades i rockbaren till min stora lycka :D

Harmoni har fått vila onsdag och torsdag men idag var det dags igen! Ett lugnt jogging pass på utebanan blev det. Jag dog lite i värmen och Harmoni var inte överlycklig över alla blinningarna.. Hon var duktig iaf, lite matt men det är inte så konstigt. Väldigt fin och lugn i galoppen.
Sen in o få ett välbehövligt bad och lite mat ;)

Efter det så hoppade Rebecka Mysan lite, imorgon blir det hopptävling för hennes del.

Lauri och Tjalle stod på tur sen, Linda och Clabbe gjorde oss sällskap efter en stund oxå :)
Jag är som en liten myra på Tjalle och idag var han dessutom lite arg så det var rätt nära att jag fick käka grus några gånger ;) men till slut vann jag och då var han såklart jättefin :) jag orkar inte riktigt trycka fram honom ordentligt i traven (hallå jag ska ju sitta kvar lixom!) men skritten börjar jag få koll på och galoppen blir bättre.
Nu känner jag dock att mina ben kmr vara helt döda imorgon...

Flyttat!

09 Juli, 2013 - 23:59 / Allmänt
0 kommentarer

Idag fick Janowe åka ner till laholm för o hämta mig och Harmoni :) alla saker knöddes in, även Harmoni fick plats ;)
Väl framme fick liten ta en snabbdusch, eftersom det var typ 100 grader ute.... Sen ut i hagen och in till den "lilla" flocken. Det uppskattades väl sådär av Harmoni som hellre stod vid grinden så jag kunde slå ihjäl alla blinningar..
Queen of Hearts tog till slut mod till sig och lämnade inte Harmonis sida ;)

Jag tog itu med att försöka knö in mina saker i diverse hörn och skrymslen (sadelkammaren får inget plus) och fick bort det mesta från golvet men organisering återstår!
Imorgon tuffar jag till Laholm med tåget för att packa ihop mina saker och på torsdag rullar jag och lilla bilen upp!

Dagen

08 Juli, 2013 - 19:55 / Allmänt
0 kommentarer

Var på Våxtorps djurklinik med Uffe och Loke idag... Dom var inte riktigt säkra på vad det var som orsakade problemen men gissade på prostatan och ville därför behålla honom tills dom tagit blodprov, ultraljudat o sett att han kmr igång med allt igen... TOMT att åka hem utan vovve och trots att han inte är min så äger han en stor del av mitt hjärta.
Jag hoppas att han får komma hem imorgon och att han blir frisk fort!


På efm var det hoppträning som stod på schemat och därmed första ordentliga träningspasset sen nya skorna kom på.
Grym förändring! Harmoni var såklart lite motsträvig dom första 10 minuterna men sen när hon släppte var hon SÅ fin! Kändes helt annorlunda och bar sig själv på ett helt annat sätt. Mjuk och lätt i framdelen utan att bli hängande eller tung.
Sen hoppade hon jättefint, fick en helt annan takt, Marre tyckte att hon var jätteduktig :) hon blev lite för het på en kombination och ville gärna sticka iväg men efter mycket tålamod blev hon lydig även där :) fina fina häst!

Helgen

08 Juli, 2013 - 10:25 / Allmänt
0 kommentarer

Liten o jag har haft myshelg, varit ute o skrittat och joggat lite, bara myst runt :)
Idag får vi se vad vi hittar på, ska åka med Uffe o Loke till veterinären.
Lilla vovven mår inte helt hundra :(

Denna veckan händer det massa saker som kommer bli epic! :D

Putsa!

05 Juli, 2013 - 15:55 / Allmänt
0 kommentarer

Har varit lite duktig och putsat massa, bara sadlarna kvar ;)
Rengjort alla betten lite extra noga, plockat o grejat lite.
Japp stora planer på G.

Liten fick bara ta en skrittrunda igår och idag blir det en vända ut igen. Väntar dock tills sent ikväll med tanke på värmen.

Jag är totalt död idag... Borde inte vara det, har ju inte gjort ngt lixom... Men är säkert därför. Blä.

Hade ett askul inlägg på G (Sebastian, you know) men är totalt oinspirerad så det får vänta.

...

03 Juli, 2013 - 16:08 / Allmänt
1 kommentarer

Idag har liten äntligen fått fötterna fixade! Johan var lite lätt upprörd över att han hade missat både sms och samtal om hennes förlorade framskor ;) men men, nu är det fixat iaf!
En liten blödning i h fram hade det hunnit bli men med nya skor på så traskade hon glatt på :)
Vi testade lite nytt idag för att hon kanske inte ska trampa av dem så lätt och bli lite lättare i framdelen. Vi får se, tanken är att om det funkar ska hon ha dom ett litet tag och sen gå tillbaka till vanliga. Allt för lilla stjärnan ;)


Just nu är allt uppochner... Hade äntligen bestämt mig för vissa saker och då händer det ngt som gör att det kanske inte går... Gaaaaaah!!!
Sebastian :(


Litens fötter, en verkad och en inte ;)

Ute

02 Juli, 2013 - 20:27 / Allmänt
0 kommentarer

Kvällspromenad med finaste vännen på fyra tassar <3

Shoppat igen...

02 Juli, 2013 - 17:21 / Allmänt
1 kommentarer

Beroende lr ngt?

Var hemma hos mormor o morfar o fick lyxmat, alltid uppskattat! :)
På vägen hem svängde jag in på Hööks (eftersom jag behöver så mkt saker...) och plockade på mig en remontnosgrimma, gummityglar, en graman och ett nytt grimskaft.
Liten får leka mannekäng imorgon, idag är det som skrivet vila fötterna som gäller. Har iaf varit ute o klappat lite på henne så hon inte känner sig alldeles bortglömd, ska ut ikväll igen o mata.

Sen har jag för övrigt fått hem ett paket med lite kläder till mig själv :o helt otroligt, och det är inte ens stallkläder! Endel kommer nog hamna i den kategorin ändå...

Nu ska jag låtsas vara lite duktig och städa här hemma... Eller gå en runda med Loke. Antagligen det sista.

Lat

01 Juli, 2013 - 21:44 / Allmänt
1 kommentarer

Varit galet lat idag. Har inte gjort ett smack förutom att slänga ut hö till hästarna vid 10. Trodde det skulle vara hoppträning idag som vanligt så jag o Ebba väntade redo på banan men Marre dök aldrig upp...

Harmoni fick jobba lite lätt bara, tog itu med gårdagens problem (ibland får man vara lite sträng...) och sen släppte det men vi fick inte uppleva det där perfekta ögonblicket igen... Kommer jaga det som en galning för nu behöver jag inte tro att hon kan, jag VET.
Imorgon får det dock bli vila, hon var lite öm i hovarna idag. Johan ska ju dyka upp på onsdag o sko så...
Sen blir det uteridning hela veckan!
Inte för att jag har något val, fredag-söndag är det SM i Voltige på klubben vilket innebär att det är packat med folk och alla banorna är bokade. Men det gör inget, vi behöver komma ut i skogen ändå :) det har varit alldeles för mkt träning det senaste, vi behöver roa oss med annat och bygga lite kondis.

Gårdagen...

01 Juli, 2013 - 14:10 / Allmänt
28 kommentarer

Gårdagen var till viss del total katastrof och till viss del ganska lyckad...
Harmoni klev på lastbilen som ingenting, åkte fint och lugnt, slappade bra mellan klasserna.
Jag lyckades även köra, parkera och ta oss därifrån utan att köra på någon eller något.

Själva ridningen däremot... I första klassen vara hon spänd och lite loj men ändå mjuk på framridningen. Sen när vi kom in i ridhuset blev jag lite väl passiv och spänd så det blev inte perfekt men det kändes inte så illa som domaren tyckte. Men skiter i henne, hon har ett rykte om sig att döma rätt orättvist...
Andra klassen däremot... Jag vet inte riktigt vad som flög i harmoni, hon vandrade iväg när jag skulle sadla, sen ville hon inte vara stilla när jag skulle upp. Egentligen så om jag hade skippat att rida fram o bara skrittat lite o sen gått in på banan hade det nog gått sjukt bra för jäklar vad fin hon var en stund!
Mjuk, rund och lätt i steget och handen. Helt jäkla perfekt! Sen blev det nog lite jobbigt för efter det ballade det ur lite... Harmoni övade på lite nya moves, bl.a. en ny sorts hälsning på domaren. Hmm *host*... Sen försvann all energi från hästen och det gick för jävligt. Jag har ärligt talat aldrig varit med om ngt liknande. Känns inte som att man kan göra ngt mer än o skratta åt det hela för fy fan.
Men skit samma för jag ser det som en bra grej ändå, vi åkte iväg själva, red på ett annat ställe, Harmoni ballade ur men var ändå tvungen att gå igenom hela programmet. Så vi är en erfarenhet rikare. Vi har fler tävlingar att göra lite bättre ifrån oss på, nästa inplanerade är i slutet på juli, 3dagars meeting. Sen blir det massa till hösten och massa Göran träningar så hon blir redo att säljas :)
Det är oavsett en galet snygg och snäll häst, med lite egen vilja ibland ;)

Ingen trodde att hon bara är 5 med tanke på hur musklad hon är och sånt är alltid kul att höra.

Fina liten fastbunden i lastbilen inför första klassen :)