slide show

Shopping

26 Oktober, 2013 - 17:45 / Allmänt
0 kommentarer

Det är så mysigt här ute "på landet" ;)
Regn just nu och det eldas o brasan. Alexander pluggar, Ice leker, Ozzy sover, Jenny badar och jag njuter i en underbar fotölj.

Vi åkte in till Norrtälje idag och shoppade lite. Alla hittade något kul, jag blev totalt kär i ett par skor från Gant och kunde inte låta bli. Hittade ett par jeans på hm också.

Nu väntar snart lite mat, inget avancerat och sen blir det antagligen film.

På måndag väntar jobbet igen... Ska bli lite skönt att slippa köerna från Ekerö den här veckan haha. Sen har jag två härliga veckor där...
Slutade 5 i fredags och det var fortfarande totalt kaos vid just den där korsningen... Är glad att jag som sagt kör mot trafiken.



Bilar...

24 Oktober, 2013 - 19:17 / Allmänt
0 kommentarer

Det blir ingen tripp ner till Laholm för mig de närmsta veckorna. Min bror hade vägarna förbi och erbjöd sig att ta med mina saker, snällt av honom - ekonomiskt för mig.
Dock lite trist för jag hade sett framemot att få träffa loke...

Annars rullar livet på. Småttingar är numera endel av mitt liv och skrämmer inte längre slag på mig.
Har hållt till på Ekerö idag och herregud vilka köer det är där... Det går seriöst inte att förstå förren man upplevt dem. Jag har iofs lite flyt eftersom jag åker mot trafiken så för min del är det "bara" kö vid trafikljusen, idag blev jag stående i ca 20 min och det var 400m till korsningen... Lite drygt.

Jag passade även på att klättra över ett staket idag, ett sånt där obehagligt som liknar ett hönsstängsel fast grönt. Gjorde sjukt ont, spec eftersom mina byxor redan var trasiga och jag rev upp benen istället.
Det sved lite extra när jag fick veta att det fanns en grind ca 15m bort...
Tur att jag underhåller mina arbetskamrater ;)

Till helgen blir det lugnt och skönt, vi ska åka ut till landet (vilket låter helt sjukt för mig, jag har ju alltid bott "på landet...") och bara ha det bra. Vi har iofs lite att pyssla med ändå men så är det. 



Life is a mystery...

19 Oktober, 2013 - 11:31 / Allmänt
1 kommentarer

No one knows quite what I've got; 
And I know that on the outside 
What I used to be, I'm not anymore. 

You know I've heard about people like me, 
But I never made the connection. 
They walk one road to set them free 
And find they've gone the wrong direction. 

But there's no need for turning back 
'Cause all roads lead to where I stand. 
And I believe I'll walk them all 
No matter what I may have planned. 

Can you remember who I was?



På allmän begäran

15 Oktober, 2013 - 18:12 / Allmänt
1 kommentarer

En uppdatering om vad som har hänt det senaste.

Jag jobbar på och det är faktiskt ett okej jobb. Ingen dröm men ändå kul att gå till jobbet.
Har dock lyckats dra på mig en förkylning, alla barnen är förkylda och tydligen är jag lite klen så jag har lyckats bli smittad ;)

Trillade ner för en trappa för ca en vecka sen. Jättesnygg vurpa, synd att den inte fastnade på film. Slängde upp ena foten i luften, landade på rumpan och åkte kana hela vägen ner. Fick ett fint blåmärke som plåster på såren.
Sen gjorde jag om nästan samma sak några dagar senare.

Har gjort mitt första jobb för Jennys städ & fix ab oxå ;) stackars Jenny är sjuk och givetvis ställer man upp för sina vänner, även om det innebär städning i några timmar.

Veckorna framöver är fulla med jobb, kul för det betyder pengar. Ska även hinna med att köra ner till Laholm för att byta till vinterdäck, så död åt världen om det kommer snö innan jag hinner med det, det har tydligen hotats om det.

Just nu har vi kollapsat i soffan med varsin godispåse (japp på en tisdag) och  klagar över att det aldrig går ngt bra på tv.

Golvet

01 Oktober, 2013 - 19:59 / Allmänt
1 kommentarer

Jag ligger på golvet, i vanlig ordning... Undrar lite varför jag alltid tycks hamna där? Både sittandes och liggandes lixom...

Tur att Ozzy oxå ligger på golvet iaf. Annars kunde det ju varit pinsamt.