slide show

:D

30 April, 2013 - 21:38 /
0 kommentarer

Skrattanfall varje gång jag läser denna xD :D

Tidigare

30 April, 2013 - 20:20 /
0 kommentarer

Var ute o gled en sväng på Bello i skogen

Alldeles blå...

30 April, 2013 - 10:27 /
0 kommentarer

Åhh vad jag hatar att färga håret!!! Speciellt blekning... Bränner, kliar och typ sticks! Urk :s

Stallet i efm, harmoni ska äntligen få jobba lite. Hon är lite rastlös nu, hade tydligen fjantat runt när Jennica skulle ta in henne igår haha ;) söthästen med all energi!
Bellson ska skrittas ut en runda, planen är att vi ska ta oss runt en liten bana imorgon på en clear round. Får väl se hur det går med tanke på hur han var på träningen igår haha ;)

Död och lite till

29 April, 2013 - 20:37 /
1 kommentarer

Jag är helt död! Hoppträning på fina Bello idag för Marre. Hästen tar ju i så man tror att hindret står i lågor lr nått... Han var helt grymt fin på framridningen, stressade bara iväg nångång över travbommarna och rullade på fint i galoppen. Tom lite reglerbar ;)
Sen började det... Bello tror ju ibland att bommarna ska anfalla honom så bättre fly än illa fäkta tycker han och tvärnitar o så är det med det. Nu har han börjat fatta att det går att ta sig över men ibland tar det stopp och sen går det att hoppa haha ser kul ut men så sjukt jobbigt att sitta kvar! Det är inte så att han fattar att hindret ligger på 50 cm heller utan det är såklart minst 120 cm. Vissa språng idag var väldigt fina men mina arma benmuskler är helt slut efter att ha klamrat sig kvar på hästen...

Efteråt skulle jag vara lite snäll och kleta in honom med lite liniment och vad händer då? Såklart lyckas jag få det både i ena ögat och på tungan!!! Hur fasen lyckas man?!? Sjukt ont gjorde det i ögat iaf... Urk.

Fina Bello efter träningen

Sjuk!

27 April, 2013 - 16:15 /
0 kommentarer

Stackars lilla Harmoni är lite sjuk! :(
Hon har varit lite snorig i några dagar och idag hostade hon en gång... Stackars liten.
Blev lite mysdag idag bara, massa borstning och fjäsk ;) tvättade mulen, det var inte alls populärt, om blickar kunde döda hade jag inte kunnat skriva nu lixom...

Annars har det inte hänt ngt speciellt idag... Funderar på om jag ska släpa mig upp ur soffan o köpa hårfärg... Hatar att färga håret.

Jag o Jennica var lite grymma innan idag o välte upp en höbal på en pall! Halvvägs upp höll vi på att misslyckas, vi gled baklänges i gruset haha. En annan var dock grym och räddade situationen genom att offra ett knä under balen. Vi bröt ihop i lite skrattattacker innan vi tog i lite väl mkt och balen hamnade på plats! Heja oss lixom!

Mer shopping

26 April, 2013 - 17:36 /
0 kommentarer

Amanda har shoppat loss lite, givetvis så var ju även jag tvungen att plocka på mig 2 snygga tröjor och 2 helt underbara glittriga ögonskuggor! Kärlek!
Nu dödar mina fötter mig, när ska jag lära mig att INTE gå i högklackat nykter?!?
Nångång kanske...

.....

26 April, 2013 - 13:22 /
1 kommentarer

Sitter o väntar på lite mat... Roar mig med lyxfällan under tiden.
Varit duktig o fixat all mockning o fodret tidigt, kunde ändå inte sova. Stackars lilla Harmoni klarar inte fukten nu när det har börjat regna massa så hon snorar lite... Urk. Bäddade in henne i ett täcke och massa mat ute så hon har det bra iaf.

Ska till Halmstad en sväng i efm... Amanda behöver tydligen shoppa så då får man agera sällskap.
Insläpp och ridning står på schemat ikväll, tänkte testa hackamoret idag. Får se vad lilltjejen tycker om det... Tur jag har tillgång till ridhus med 4 väggar, borde ju få stopp på hästen nån gång då haha ;)

Shopping och dressyr!

25 April, 2013 - 11:31 /
0 kommentarer

Sitter o väntar på att dressyren ska börja (om typ 30 min) och har lite ångest över allt jag köpt... Då har jag ändå varit stark och gått ifrån lite som jag vill ha!

Dagens bästa får väl ändå vara min nya hjälm från back on track. Spanat lite på den innan, är ju lite tråkig (inget bling) men Gud så bekväm! Har dessutom behövt en ny i typ 5 år... Nu var det massa rea på den så då var det inget att diskutera!
Annars är nästan allt i mina påsar rosa... Även investerat i ett hackamore! Det var så billigt så det kan vara bra att ha ;)

Gbg Horse show, watch out!

24 April, 2013 - 19:54 /
1 kommentarer

Imorgon ska jag bli grymt fattig!
Man bara måste älska mässan på Göteborg Horse Show, sjukt mkt underbara hästsaker på ett och samma ställe. It's just like heaven ;)
Det kan ju dock inte vara perfekt (det är ju mig det handlar om), Sebastian krabba tänker inte visa sig så lilla My får klara sig utan ett samvete. Detta kan sluta hur som helst... Fördelen blir ju att jag kan skippa lunchen på det överdrivet dyra stället som vi alltid lyckas hamna på.

Rent allmänt...

23 April, 2013 - 20:11 / Allmänt
2 kommentarer

Då var det dags att börja.
Det har tjatats och tjatats men nu har det alltså hänt. Bloggen är återupplivad. Ungefär samtidigt som jag dog llite...
 
Det var en omtumlande helg, 3 skitstarter och en riktigt elak domare. Ok att hästen och ryttaren inte skötte sig ordentligt men man behöver inte vara elak. Så med självförtroendet i botten spanar vi på nya tävlingar istället.
Får ta och presentera mina små älsklingshästar sen :)
 
Det roliga med helgen var (för ja det hände något roligt!) att Rebecka och Linda kom ner från Skövde! Jag var inte direkt på mitt bästa humör, mina tävlingsnerver är på topp, så det ber jag om ursäkt för... Men en trevlig pizzakväll hann vi med, och en hel del skitsnack, som alltid ;)
 
 
Så, med detta hälsar jag alla nyfikna (och alla andra för den delen) välkomna till mitt liv.
Nu ska jag titta färdigt på Jesus Christ Superstar, som faktiskt är bättre än jag trodde.