slide show

Globen!

28 September, 2013 - 19:32 / Allmänt
0 kommentarer

Sitter just nu i Globen och väntar på att spanska ridskolan ska starta sin uppvisning. Grymt taggad och förväntar mig en spektakulär show! :)



Vinter

26 September, 2013 - 12:23 / Allmänt
0 kommentarer

Idag blev jag lite lätt sur när jag skulle åka till jobbet, det var frost på bilen! Skrapa rutor var inte vad jag hade planerat när jag redan var ute i sista minuten och hade Stockholmstrafiken att se fram emot. Inte blev det bättre av att jag som vanligt körde fel...
Något positivt med dagen är att jag har fått låna världens finaste uggs som jag bara blir mer o mer kär i (jag har alltid varit lite anti uggs innan) och nu har jag insett att jag måste köpa ett par.

Annars är det torsdag idag och det innebär att det bara är två dagar kvar innan det är dags för Globen och hästshow! Kommer bli sjukt kul! :)

Har även insett att jag inom det snaraste måste sätta mig o köra hela vägen hem till mamma i Laholm för där bor mina vinterdäck. Suck, hade inte en tanke på dom när jag flyttade hit... Lagom kul men men, får passa på att hälsa på hos alla när jag ändå kör dit. 

Baka

19 September, 2013 - 12:55 / Allmänt
1 kommentarer

Igår åkte jag för o handla efter jobbet, mest eftersom jag var väldigt sugen på att baka. Chokladbollar såklart så inget avancerat. Kollade över vad som fanns hemma och vad jag behövde köpa och åkte glatt iväg, kommer hem och börjar plocka upp o inser att jag såklart glömde köpa vaniljsocker! Åh vad sur jag blev. Orkade såklart inte åka iväg igen utan satsar på att åka idag istället. Ska nog baka bullar en dag oxå.

Baka är ju annars inget som hör till mina vardagssysslor. Köksarbete överlag är inte min starka sida... Men eftersom jag har ändrat på så mycket annat det senaste så ska jag väl göra något åt det också.
Mormor och morfar är ju trots att bäst på allt vad matlagning och bakning heter så lite kanske jag har ärvt?

Jag längtar så tills om en vecka! Då börjar nämligen nästa säsong av Criminal Minds haha :) tur att jag har internet igen, annars vet jag inte vad jag hade gjort. 



:)

18 September, 2013 - 19:41 / Allmänt
0 kommentarer

Idag har jag bytt första blöjan ever :o grattis till mig typ. Jag överlevde.

Sitter och ser fram emot helgen, Jenny fyller år så hon ska såklart firas :) annars betyder helgen att det bara är en vecka kvar tills vi ska gå på spanska ridskolans uppvisning i Globen! Jenny har biljetter och var snäll nog att bjuda med lilla mig :) kommer bli grymt!

Nu är det Criminal Minds som gäller för resten av kvällen. Spelar ingen roll hur många gånger jag har sett avsnitten, de är lika bra varje gång!



Nytt liv

17 September, 2013 - 12:28 / Allmänt
0 kommentarer

Idag kan man väl säga att mitt nya liv officiellt har börjat. Det är nämligen första dagen på jobbet. Fullt ös kan man säga ;)

Annars trivs jag bra här uppe i Stockholm. Jag kör iaf som en riktig stockholmare nu haha ;) det är lite tomt utan hästarna men samtidigt har ju ingen av dom varit min egen och därför blir det ju inte lika personligt, jag har inte låtit det bli det.
Det är tur att Jenny har hund så att jag får lite djur i min vardag ;)

Jag bor jättemysigt en liten bit utanför stan, nära till en skog med härliga promenad slingor.


Stockholm

11 September, 2013 - 19:08 / Allmänt
0 kommentarer

Jag har tagit det stora klivet från västkusten till östkusten.
Lite lätt konstigt.

Livet rullar på just nu och mest handlar det om nya rutiner och att inte få en panikattack i Stockholmstrafiken...
Annars känns det bra här uppe, fyi.

Bor jättebra och med grymt fibernät i huset så jag är såklart nöjd ;)
Min säng är väl inte den största som världen har skådat, vänder jag mig trillar jag typ ur (kanske Stockholms sätt att påpeka att man borde komma i form....;).

Nu väntar min pizza på mig (japp, nya rutiner) så so long


Dressyr och bus

09 September, 2013 - 19:27 / Allmänt
0 kommentarer

Bloggappen har såklart inte fungerat i helgen...

Iaf, i fredags var det dressyr för Ulf, Harmoni var sååå jäkla grym! Faktiskt riktigt fin. Dagen efter gick vi ut på stubben, Rebecka fick fota lite :) Harmoni rockade vidare och jag slängde av gramanen efter 5 min, den var totalt meningslös.
Avslutade med att låta henne galoppera av sig i backen, det var så kul att Harmoni la av sitt första bocksprång med mig på ryggen ;) haha

Imorgon blir det en biltur för mig, hela vägen upp till Stockholm.






 

Överskottsenergi

04 September, 2013 - 19:52 / Allmänt
0 kommentarer

Liten har fått vila i hela 2 dagar och var idag såklart full av massa överskottsenergi ;) var ju dock beredd på det och hade därför planerat att galoppera lite på stubbåkern.
Harmoni tyckte det var sååå kul och busade runt på sitt eget sätt, hon skulle aldrig börja bocka lixom.
Det är så underbart att rida upp och ner i dom små backarna, speciellt när det värsta ruset har lagt sig och Harmoni faktiskt börjar tänka och arbeta. Hon är grymt häftig att sitta på när hon börjar ta i i uppförsbackarna. Det är som att sväva fram :)

På fredag är det dressyrträning för Ulf. Jag hoppas att Harmoni och jag gör ett lite bättre intryck på honom den här gången...

Liten tlött ;)

Hårbollen

02 September, 2013 - 20:22 / Allmänt
0 kommentarer

Finaste i Laholm <3
Saknad varje dag men idag hade jag verkligen behövt min lilla vän... Så jävla trött på att folk ska bråka och skapa totalt irrelevanta problem. Livet blir bara tråkigt av det.
Därför hade jag behövt min vän idag, han är alltid glad och det räckte med en blick för att man skulle bli glad igen.
Får snart ta o åka ner o krama lite på honom <3