slide show

Ponnyjakt

17 Juli, 2013 - 21:40 / Allmänt

Igår anlände det 5 fina ponnyer till stallet som ska ridas in och säljas. Dock finns det tydligen olika definitioner på vad "ledvan" betyder för dom 2 sista som skulle ut imorse bestämde sig för att springa på ett helt annat håll. Dagen inleddes därför med att förfölja dessa vilda puckon ut på ett fält där dom vägrade bli fångade.
Mr Tumnus skulle iväg till Husaby klinik för en koll och därmed fick ponnyjäklarna spendera dagen på fältet under uppsyn av några danskar. Dom trivdes rätt bra där...
När vi väl kom hem igen på efm var det bara att vandra ut igen. Vi höll på ett bra tag innan dom smarta ponnyerna bestämde sig för att springa igen ett staket in till två travston, varav en med föl. Janowe ringde ägaren och vi fick lov att låna hans hästar så vi slängde på stona grimmor och vandrade hem till ridhuset med fölet och 2 fina ponnyer i släptåg. Underbart. In i ridhuset, vända och ut med stona o fölis o promenera hem med dom och 2 ponnyer instängda i ridhuset.

Den ena ponnyn gav upp direkt så det var bara att gå in med honom i stallet. Den andra skulle såklart bråka lite till men jag o Rebecka fick in honom i ett hörn och FÅNGAD! Ha!
Dom var såklart genomsvett och helt slut så vi slängde in dom i duschen och det var trots allt rätt skönt ;)
Allt som allt tog det väl runt 4 timmar.

Min träningsvärk fortsätter att vara brutal men herregud vilken skillnad! Jag kan lixom röra mig, det känns helt sjukt :o
Tyvärr fick Harmoni vila idag, får gottgöra henne imorgon :)

Postat av: rebecka

vill se bilder från idag!

2013-07-18 @ 16:34:56
URL: http://teamjr.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: