slide show

3årstest

11 Maj, 2013 - 22:37 /

Nu är dagen avslutad och jag ligger nerbäddad i soffan och junior sitter sin vana trogen och stirrar på mig.

Mr. Tumnus
Tummen glänste som den stjärna han är (det kan bero på att han fick bada 4 gånger igår innan Rebecka var nöjd) idag. En rättvis 9a på typ och ett gångartsdiplom fick han med sig. Hoppade jättefint, lite loj dock, men han passade inte hoppdomaren i smaken så fick tyvärr bara 6-6 där. Lite synd men alla som sett Tummen hoppa vet att han är grym ;)
Visade upp sig så fint så på ridprovet och Rebecka blev, om möjligt, ännu mer kär i sin bäbis.

Eliza
Var extremt brunstig dagen till ära. Såklart lixom. Hon hoppade dock fint och visade upp sig lite. Tyvärr är hon ju extremt cool så hon flashar inte till sina, redan fina, gångarter bara för att allt är nytt osv. Så tyvärr inga diplom till henne men klass 1 blev hon iaf!
Ridprovet var en helt annan historia. Eliza är riden väldigt lite (kanske 4-5 gånger) men är väldigt stabil så det har inte behövts mer. Brunstiga ston är ju dock härliga att rida (not) och Eliza är inget undantag. Hon studsade runt lite och då gled sadel fram och till slut fick Rebecka äta sand. Upp igen och genomförde ett godkänt ridprov ;)


Sen släpade vi oss runt ett tag innan Rebecka tog Chantall, Linda Tjalle och jag Lauri och begav oss ut på en skrittrunda i kvällssolen. Mysfeeling!

Postat av: Rebecka

Han behövde bada!:)

2013-05-17 @ 07:58:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: